fbpx
Startpagina2023-03-21T17:05:41+01:00

In het kort, Equi’Feria wordt :

  • WAT ? Een evenement gewijd aan outdoor paardensport en vrijetijdsbesteding met tientallen exposanten (indoor: Hal 1 – begane grond) op 2.000 m², non-stop entertainment en shows (outdoor: Grand Ring, graspistes en Jumping-piste), in aanwezigheid van gerenommeerde artiesten en ruiters.  De bekende ruiter-kunstenaar Jean-François Pignon is aanwezig op Equi’Feria. Evenementen, werkpaardrijwedstrijden, menwedstrijden, jumping, American riding, presentaties van rassen, pony games maar ook de onmisbare “Sabot d’Or”.
  • VOOR WIE ? professionals, amateurs en liefhebbers van de paardensport, jong en oud, alleen, in groep of met familie aan een aantrekkelijke prijs !
  • WANNEER ?  20 en 21 mei 2023 (Hemelvaart), nieuwe datum, meer geschikt voor buitenactiviteiten, de infrastructuur van het LEC leent zich er perfect voor. Equi’Feria : van 9u30 tot 18u30.
  • WAAR ? in het centrum van de Ardennen, op de site van het LEC te Libramont (Rue des Aubépines, 50) met gebruik van binnen- en buitenruimtes die beter geschikt zijn voor elke activiteit.

Onze partners

Logo GHS
Logo Province du Luxembourg
Logo MS Motor
Logo Crelan
Logo Sillon Belge-Landbouwleven
Logo Ligue d’attelage FFE
Logo Battin
Logo Wallonie
Logo Clean Box
Logo Editions de l’Avenir
Logo Libramont Coopéralia SCES agréée
Logo LEWB

Equi’Feria is een organisatie van Libramont Coopéralia SCES agréée